Friday, June 17, 2011

Sakit Hati Aku


Hati aku hari ni betul-betul sakit...dah lah semalam baru lepas main hujan. Aku rasa tak lama lagi aku nak demam. Takkan lah hati aku pun nak demam sekali??? huhu...Kejadian hari ni memang betul-betul aku tak sangka! Orang yang selama ni aku hormat, orang yang selama ni aku respect sebab banyak tolong aku, dah tunjuk belang. Aku tak sangka dia sanggup buat aku macam tu. Apa???? Dia ingat dia lagi high level dari aku, dia boleh malukan aku macam tu? Ko bagus sangat ke hah??? Lepas ni jangan harap aku nak jumpa ko lagi. Itu yang ko mau kan??? Selama ni ko rimas lah ngan aku??? Tak apa! Aku takkan jumpa ko lagi. Puasssss???!!!




 

3 comments:

  1. err, nk citer banyak pun sy org biase ..ehe..chillex ehk

    ReplyDelete