Saturday, May 17, 2014

ASSYAIMA COLLECTION

Salam all.....

Post kali ni pasal ASSYAIMA COLLECTION ye kawan-kawan sekalian.



Untuk makluman semua, I dah jadi STALKER TEGAR untuk ASSYAIMA COLLECTION ni sejak dahulu kala lagi....aisehmen....^_^..

Seriously sejak at the very first time I stalk page ASSYAIMA COLLECTION kat FB, semua design-design yang ada memang buat I jatuh hati. Dah lah harga pun murah-murah. Tapi.....Memandangkan I ada target yang lain yang lebih penting, hajat nak borong kat sini tertangguhlah kejap. Kalau ikut hati, memang nak borong semua! huhu...tapi orang tua-tua cakap, ikut hati mati...ikut rasa binasa... So, kena sabar lah sikit kan.




Antara design yang I nak sangat-sangat!!!!
HALFMOON HANNAH (RM12! MIN 10 PCS)
CT ZARA (RM24 ONLY! MIN. 5 PCS)

MAYA TIARA (RM22! MIN 5 PCS)

 
PAISLEY BUTTON (RM25! MIN 5 PCS)

COMBO 3 LAYER UMYRAH (RM20! MIN. 10 PCS)






Cantik, beautiful and gorgeous, right???? So, why wait??? Jom ramai-ramai kunjungi page ASSYAIMA COLLECTION! ^_^


Till then. Wassalam.... 


19 comments:

  1. cantik!
    nak g tengok ah. hehe

    ReplyDelete
  2. Wahh..cntik2 pla tudung ni ..trtutup dada

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear....cantik n menawan kalbu...^_^

      Delete
  3. sy mmg dh lama jd follower assyaima kat fb hehe..tp ad jugak dgr2 org kata dorg penipu...pelik lah..xtahu mn silapnye huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar betul dear?? xtau lah pulak. sebab sy pun x pernah order lg....tp be careful je lah kn....mybe brita tu x betul jgk kn...if betul, tq sbb ingatkn k...

      Delete
    2. MMG PENIPU.. 1st time order ok.. kali kedua.. Hurmm.. lain yg diorder lain yang dihantar. sudahlah send barang xcukup..
      mmg last la order kali tu.. cukup terkena sekali

      Delete
    3. Btol tu sis..dh ramai ckp hal sm je..buat cntest pn umum adik sndri jd pemenang...

      Delete
    4. Saya pun terkena, mula2 kata ada stok, lepas tu hantar lain, refund kena charge, last2 tukar tudung, dia hantar yg buruk. First & last order lah, yg heran masih ramai yg order.

      Delete
  4. Rmai dh kna dgn dia org ni...hati2 lh

    ReplyDelete
  5. Ye mmg btl diorg nie penipu. Mcm2 kes yg terkena nie. Kalau ada yg xtau boleh refer kat sini. Tgk apa diorg comment.

    https://m.facebook.com/permalink.php?id=108326229209926&story_fbid=407278755981337

    ReplyDelete
  6. klau nk taw penipu ke x, cuba la beli selai..tgk cane..sbb kalau google nama die pn, bderet psl die ni penipu.. ;)

    ReplyDelete
  7. Salam, jz nk kasi info..assyaima collection mmg penipu.. dh byk sgt org trkene. Duit beratus dh bank in, tp tudung sehelai pn x smpai. Sy sndiri pernah cari kedai dia kt melaka, alamat taman tu ade tp lorong n no.kedai tu x wujud pn. Tnya org2 kt situ pn diorg ckp 'sejak duduk kt sini x pernah lg ade kedai tudung'..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tpkan...nak bgthu..kedai kat Melaka tu mmg ada.....mungkin alamat yg dia bg salah kot....depan jln lg kedai tu....sy penah smpi...

      Delete
  8. Penipu, belambak orang kena tipu dengan assyaima collection. boleh google klau tak percaya. Yang komplain kualiti teruk pun banyak. gambar kemain cantik, tapi yg dpt hampeh.

    ReplyDelete
  9. actually i am the one of the regular customer assyaima collection.. saya suke walk in kedainya sama ada di raub bangi dan melaka.. mmg wujud sis.. n for uolls informaton mereka supply tudung2 ke kebanyakan peniaga tudung .. n kene ramah sikit dengan staff coz dorang sahaja yg taw stok yang baru smpi..contoh di melaka stok smpi khamis so ptg khamis n jumaat mmg sgt ramai peniaga yg dtg..sye penah dtg jumaat mmg sgt syok sebb yang dtg tu semua peniaga dari kedai butik sekitar mitc.. dan mse tu stok masih byk n cntik2.. untuk permulaan berniaga kene rajin research..

    ReplyDelete
  10. Saya pernah beli dgn assyaima collection walk in butik di alor star dan gombak...tudung pelbagai dan cantik2...kena pandai pilih..kalau beli on9 pekerja dia bg random..walk in sndri puas hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau gitu caranya, kita jgn order online dgn dia. Nak walk in kedainya jauh..Kita beli online dgn penjual yg review mmg bagus supaya x terkena.

      Delete
  11. Meh shopping kat sini
    Www.shopee.com.my/noriday

    ReplyDelete