Monday, May 19, 2014

'MAHAL' KAN DIRIMU

Salam all...

Wah. Best kan tajuk entry?? Mahal kan dirimu?? Macam nak jual barang pulak kan..hehe...

Nak beli diri boleh?

Ni bukan pasal jual beli, okey. Ni pasal maruah diri. Duhai wanita, kita diciptakan Allah dengan penuh kecantikan, keunikan dan kehalusan. Tapi mengapa kini, sudah ramai yang tergoda dengan godaan nafsu. Sudah ramai yang menjadi WANITA MURAHAN. 

MAHALKAN diri anda duhai wanita-wanita yang disayangi sekalian. Masih belum terlambat untuk berubah. Peringatan untuk diri sendiri jugak. InsyaAllah. Kita sama-sama berusaha hingga ke jannah ye.

p/s: cousin I cakap, kalau solat pun tak jaga jangan pandai-pandai nak buat status and post gambar and buat caption 'LOVE TILL JANNAH'. ^^







2 comments:

  1. kerana dirimu begitu berharga..
    nice reminder (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear....dirimu begitu berharga ^_^....

      Delete